Cautare in blog


Arhiva

3 pasi pentru un RCA ieftin

 

Din ce in ce mai multa lume isi “calculeaza” RCA-ul pe internet. Este cea mai rapida metoda dar nu neaparat si cea mai eficienta. Auto1one Broker de Asigurare vine in ajutorul tau si iti arata cum sa obtii un RCA ieftin care sa ti se potriveasca.

 

  1. Nu te increde numai in reclamele Google

Cel mai des oamenii isi cauta RCA-ul cu ajutorul Google. Introduc cuvantul RCA si dau click pe primele linkuri care apar acolo. “Tehnica” nu este gresita numai ca rezultatele nu vor fi neaparat nici cele mai ieftine, nici cele mai bune solutii pentru cel care cauta un RCA ieftin. Primele linkuri care apar intr-o asemenea cautare, cele pe fundal portocaliu deschis, sunt cele sponsorizate adica reclamele acelor site-uri pe Google. Este posibil ca polita dorita de tine sa nu fie la aceste companii sau brokeri de asigurare la fel de bine cum produsele din vitrinele magazinelor reale nu sunt neaparat ceea ce iti doresti tu. De cele mai multe ori trebuie sa intri in magazin pentru a vedea oferta completa.

  1. Cauta cauta si pe alte pagini

In afara de reclame, te pot induce in eroare si rezultatele de pe prima pagina de cautare. Acestea sunt afisate in functie de mai multe criterii care in niciun caz nu tin cont de pretul ofertelor RCA. Uita-te si pe paginile urmatoare. E ca si cum ai face cumparaturi intr-un oras: nu intri numai in magazinele din centru, cu vitrine la bulevard, care au preturi mari. E posibil sa gasesti oferte mult mai bune daca mai cauti un pic si in spatele lor, in cazul nostru, pe paginile urmatoare din Google, apasand pe una dintre multele litere de „o” de la baza primei pagini. Pana la urma ai de unde alege: la cautare cu „RCA” erau azi peste 25,000,00 de pagini cu rezultate in timp ce pentru cautarea cu „Calculator RCA” erau peste 650,00 de pagini cu rezultate.

  1. Compara cu oferta noastra

Daca multitudinea de variante te copleseste, iti recomandam sa te limitezi la primele 3 care iti vin in minte si sa compari ofertele de acolo cu politele de la Auto1one Broker de Asigurare. De fapt, la fel faci si in viata reala: compari preturile din vitrine cu cele de la magazinul in care ai incredere ca iti ofera pretul corect. Vei fi surprins sa afli ca ceea ce parea a fi un RCA ieftin pe Google nu este la fel de ieftin ca cel din oferta noastra. Poti verifica chiar acum dand click aici: Asigurari RCA de la Auto1one Broker de Asigurare. Introduci datele pentru a obtine ofertele RCA personalizate si cand te-ai convins, poti sa le recomanzi si altor prieteni site-ul nostru demonstrandu-le ca stii sa faci afaceri mai bine ca ei.

Leave a Reply